В продажба вече са билетите за ексклузивното глобално лайвстрийм събитие на най-обичания тенор на планетата Андреа Бочели – “Believe in Christmas”.

След като пренаписа формулата за лайвстрийм рекорд с историческия си концерт “Музика за надежда”, през новия празничен сезон Бочели се завръща с новия си албум “Believe” и зрелищно събитие на живо от спиращата дъха оперна зала “Teatro Regio di Parma” на 12 декември 2020 година.

Единственото по рода си, заснето от няколко гледни точки празнично събитие, ще включва вълнуващи изпълнения на Andrea, който ще получи подкрепа от други музиканти и специални звездни гости. Концертът ще бъде стриймван на живо в цял свят в различни часови зони.


Андреа Бочели

Концертът ще бъде стриймван на живо в цял свят в различни часови зони. За спектакъла Бочели се доверява на креативния директор Франко Драгоне (познат от впечатляващите си проекти с Цирк дю Солей), с който тенорът подготвя магическа програма за начало на празничния сезон.

Новината за вълнуващото лайвстрийм събитие дойде заедно с премиерата на новия албум на великия тенор – “Believe”, трогателна и лична колекция от песни, които са празник за силата и красотата на музиката!

Албумът е забележителна колекция от песни, които са поддържали и вдъхновявали Бочели през годините. В него са включени и дуети с Алисън Краус и Сесилия Бартоли – 2 изпълнителки, чиито неповторими гласове са слушани и обичани навсякъде по света, неиздавано произведение от късния период на легендарния италиански композитор Енио Мориконе, както и “Gratia Plena” – финалната песен от новия високооценен от критиците филм – “Fatima”.

Специално за албума Андреа Бочели композира и свои лични интерперетации на великите класики “Ave Maria” и “Padre Nostro”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *