Евтини самолетни билети

На 14 декември любителите на виртуозната филмова музика ще имат възможността да се насладят на една специална "Вечер с музиката на Джон Уилямс" от 19:00 ч. в зала „България“.

По време на концерта ще прозвучат впечатляващите теми от филмите “Междузвездни войни”, “Индиана Джоунс”, “Хари Потър”, “Джурасик парк”, “Сам вкъщи”, “Супермен” и “Извънземното” с диригент Найден Тодоров заедно с оркестъра и хора на Софийска филхармония.

Джон Уилямс е сред най-известните, награждавани и успешни композитори на нашето време с над 40 номинации и 5 награди “Оскар”. Едва ли има дете или възрастен почитател на филмовата музика, който не би искал да чуе на живо шедьоврите на Джон Уилямс, при това в изпълнени от симфоничен оркестър.


Напомняме, че всички притежатели на билети за концерта на Томас Хемпсън, който се премести на 16 май догодина, могат да присъстват на събитието „Вечер с музиката на Джон Уилямс” на символичната цена от 5 лв. За да се възползвате от намалението, е необходимо да покажете своя билет на касата. Подробности – на касата зала България.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.