Евтини самолетни билети

С общо 5 концерта в 4 града в страната ще зарадва българската публика виртуозът Васко Василев тази година. Световноизвестният цигулар ще излезе на родна сцена в градовете Варна (5 ноември), Русе (6 ноември), Пловдив (8 ноември) и София, където националното му турне включва две дати – 10 и 11 ноември.

Най-новият албум на Васко, който вече е в продажба, е с участието на творческия му партньор Памела Никълсън, както и със солисти от Оркестъра на Кралската опера в Лондон. Част от виртуозния спектакъл е и бенд от 11 души от различни националности, сред които музиканти от Италия, Англия, Аржентина и Испания.

Изпълнения на живо на „Четирите годишни времена“ на Астор Пиацола в оригинален аранжимент, както и композиции на Шостакович, Гершуин и Джером Керн са част от репертоара, включен в диска.


А с какво ще изненада родната публика в рамките на тазгодишното си турне Васко Василев? Предстои да разберем. Билети за концертите на Васко Василев във Варна, Русе, Пловдив и София могат да бъдат закупени от Eventim.bg.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.