Васко Кръпката, Валди Тотев и Митко Щерев правят концерт за спасяване на човешки живот в навечерието на коледните празници. Събитието ще се проведе утре, 19.12., а всички събрани средства ще бъдат преведени за спешна операция по отстраняване на тумор в мозъка на Станислава Пирчева - Ава.

Концертът в Rock IT стартира в 19,00 часа и в него ще вземат участие много популярни музиканти от различни жанрове. Васко Кръпката, Валди Тотев и Митко Щерев са само част от артистите, които са готови да помогнат чрез изкуството си за спасяването на човешки живот. На сцената ще се качат и Искрен Пецов, Румен Спасов, формация Sha Sha, групите Конкурент, Кикимора, EagleHeart и други.

Станислава Пирчева – Ава е дългогодишен репортер и водещ на програма „Нощен Хоризонт“ в БНР. Наричана от колегите си „Поетеса на националния ефир“, журналистката има и издадена стихосбирка през 2016 г., озаглавена „Живот за събуждане“.


Благотворителното събитие, на което се отзоваха много изпълнители, е организирано от рок музикантa Венцеслав Атанасов и приятели и е втора част от благотворителната акция, която стартира на 12.12. в любимия столичен бар с друг концерт, в който взеха участие група Хоризонт, Илия Ангелов, Дует Шик, Гуна Иванова, Ицо Ламбрев от Сигнал, Sevi, група Атлантик и други. Oперацията за премахване на тумора, която ще бъде извършена в Германия, струва около 50 000 евро.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.