Евтини самолетни билети

С наближаването на дългоочакваните зимни празници Васил Петров ще представи незабравима Коледна програма в няколко града, започва от София на 15 декември в зала 3 на НДК със София Симфоникс, с диригент Любка Биаджони, след което тръгва на турне с новия си проект „Swing Christmas“.

Той ще бъде представен във Варна на 19 декември от 19:00 ч. в зала 1 на Фестивален и конгресен център – Варна, в Русе на 20 декември в голямата зала на Доходно здание, 21 декември в Кюстендил – Общински театър, 25 декември в Пловдив в Дом на културата „Борис Христов“.

„Swing Christmas“ е концерт-спектакъл, който съчетава класически балет, коледна музика с нови аранжименти в суинг, джаз, блус, и валс. Музика, обгърната от красиви снежни картини и мултимедийни ефекти.


В компанията на Станислав Арабаджиев (пиано), Димитър Сираков (контрабас) и Никола Горялов (ударни) той ще пресъздаде топлината и споделеността, с които свързваме Коледа. Всяка от 16-те композиции в програмата е като подарък-изненада, подплатена от различна интерпретация в неочаквани музикални нюанси. Забавните коледни мелодии са развити в сериозни суинг и джаз пиеси, които звучат весело.

Програмата включва както по-класически, така и по-малко популярни коледни песни и нова авторска музика. В програмата са „Rudolph the Red Nosed Reindeer”, “White Christmas”, “Let it Snow”, “Santa Claus is Coming to Town” , “Blue Christmas”, ”Jingle Bells” , “Have Yourself a Merry Little Christmas”, “Ave Maria” и други. На снежната сцена, с Васил Петров ще излязат още класически балет от Vaya Dance studio с разработена хореография от Ваня Рошкова.

ballet-vaya-dance-studio

Билети от касата на ФКЦ-Варна, Общински театър-Кюстендил, Доходно здание-Русе, билетен център на ул.“Симеон Велики“ № 6, билетен център пред община Пловдив, OMV и мрежата на eventim.bg.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.