В навечерието на коледните празници в клуб *Mixtape5* ще се случи една особена Коледна приказка с главното участие на Дядо Коледа, Снежанка, джуджетата и компания. В главните роли – ЪпсурТ, Миленита, Мария Драгнева, балет „НОВА“ и DJ CASS.

На 23 декември клуб *MIXTAPE 5* дебютно посреща заедно джази-фънки вълшебницата и рап любимците на България за тази уникална колаборация, която ще бъде музикално завършена от двете живи банди на артистите.

ЪпсурТ Live Band е един от концертите, превърнали се в традиция за клуба. На 23 декември те няма да изпеят нищо за Santa Claus, нито пък за традиционния коледен призив за световен мир, а ти готов ли сте за техния хип-хоп еликсир? Тогава традиционно до ЪпсурТ се нареждат Филип Александров (кийборд), Васил Русев (бас), Михаил Йосифов (китара) и Марин Сладкаров (барабани), за да забъркат една истинска жива рап експлозия.


Този път и носещата дъх на лято Миленита ще се появи да възпее черните котараци, Мария и още няколко „типично коледни“ сюжета в компанията на нейната лайф банда в състав: Алекс Атанасов – бас, Иван Стилянов – китара, Стефан Цеков – барабани, Георги Стойков – тромпет, Владислав Мичев – тромбон, Волен Милчев – вокали.

За да завършат този чудат музикален старт на коледните празници на сцената, заедно с ЪпсурТ ще се появят и приказните Мария Драгнева и Балет „Нова“.

DJ CASS както винаги ще завърши вечерта с нейния размразяващ хип-хоп сет, който ще продължи до малките часове на 24 декември.

Билети предварителна продажба: 15 лв. в мрежата на Eventim.bg
*Препоръчва се предварителното им закупуване, заради ограничения брой.
Цена на билетите на вход: 20 лв. (При останала наличност)
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.