Четири от най-големите сръбски звезди пристигат у нас за грандиозен концерт в столичната зала "Арена Армеец". Шабан Шаулич, Стоя, Весна Змиянац и Синан Сакич, съпроводени от единствения по рода си оркестър на Аца Софрониевич, ще зарадват българските си почитатели на 14 октомври 2016 г. (петък) от 20:00 часа.

Феновете на сръбската музика вече тръпнат в очакване на новата си среща с Шабан Шаулич и Весна Змиянац, които публиката у нас добре познава. А за първи път на родна сцена ще се качат Стоя и Синан Сакич. Четиримата ще изпълнят най-големите си хитове под съпровода на 12-членния оркестър на Аца Софрониевич. Водещ на концерта ще бъде един от най-обичаните водещи от ефира на Радио Веселина – Методи Вълчев.

Поради многото си ангажименти звездите на сръбската музика ще пристигнат у нас ден преди концерта, като вече са поставили своите условия на организаторите. Стоя идва в България с личния си готвач, а Весна настоява в гримьорната ѝ да има свежи цветя и специална марка минерална вода. Синан Сакич е безкомпромисен относно озвучаването на сцената, а Шабан Шаулич, който изнесе вече 2 концерта в „Арена Армеец“, споделя, че с нетърпение очаква поредната си среща с българската публика.


Специално за концерта зала „Арена Армеец“ ще бъде напълно реновирана. Сцената на звездите ще бъде изградена от “Жокер медия“ и ще бъде на цели четири нива. Озвучаването в залата ще бъде напълно ново, като целта е да се постигне идеална акустика, така че всички присъстващи да се насладят на перфектен звук.

Поради големия интерес, организаторите на събитието – „Fresh Music”, пускат от днес допълнителни 1500 билета от различни ценови категории – 30, 40, 45, 50 и 60 лева. Билетите са в продажба на касите на Eventim и зала Арена Армеец, както и онлайн в сайта eventim.bg.


Шабан Шаулич е сръбски певец и композитор. Много популярен в родината си, той е на сцената от 70-те години на миналия век. Определят го като „Крал на народната музика“. През 1969 г. издава първия си албум – „Дајте ми утјеху“. През 1972 г. излиза албума – „Био сам пијанац“.

saban-saulic

Стоя или Стоянка Новакович е известна със силния си глас. През 1998 година пуска първият си албум „Kako je meni sada“. Стоя е сред най-популярните сръбска певици в България, наред със Светлана Ражнатович – Цеца, Драгана Миркович и Лепа Брена.

stoja

Весна Змиянац е сред най-известните и доказали се сръбски звезди.Измежду най-големите ѝ хитове е песента „Sto jivota“. Весна Змиянац изнася концерти и в България, изпълнявайки и чисто български народни песни като „Йовано, Йованке“.

vesna-zmijanac

Синан Сакич издава 27 албума. Кариерата му започва през 1978 г. със синглите „Sreli smo se mnogo kasno“ и „Rastanak kraj reke“. През 80-те е член от известната група „Juzni Vetar“.

sinan-sakic
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.