Посетителите на Vola Open Air 2017 ще могат да се включат в дълъг списък с дневни активности по време на фестивала. TENT CITY HUSKY ще покажат как се разпъва палатка, артистична група „О“ са подготвили работилници за сапунени балони, жонглиране и приложни изкуства, 0511 Дизайнс ще посветят желаещите в изкуството на графитите и всеки ще може да си направи снимка „Спомен за вкъщи“ с арх. Марта Иванова Събева a.k.a. MIS.

Хамачена градина и палатков град са сред атракциите за гостите през двата дни на фестивала. Разбира се, посетителите ще могат да се насладят и на разнообразни храни и напитки, както и да си купят авторски дрехи, аксесоари и бижута от български дизайнери. За любителите на високия адреналин ще има зип линия. Който пък предпочита релакс пред екстремни преживявания, ще може да се отбие за масаж.

Шестото издание на Vola Open Air ще се проведе този уикенд в красивия природен парк Врачански Балкан. Посетителите на фестивала ще станат свидетели на общо 34 музикални изпълнения. Хедлайнери са британското дуо SpectraSoul, които ще раздвижат тълпата с мощната си гравирана с груув и одухотворени вокали музика, и мултиинструменталистът Swindlе, който ще представи своето съчетание от джаз и фънк инструментали с дъбстеп и грайм бийтове. Присъствието на български артисти също е силно, с имена като Жълч и Гена, Clavexperience, Vagabond, Saturated Pixels, Tenekiq и други.

Вече са известни и победителите в DJ конкурса, които публиката на фестивала избра да застанат зад пулта на третата сцена „Алеко“ тази година – Goldrum, DankDreadnut, SODEV, CYNTAX и Димитър Йонков.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *