Евтини самолетни билети

Hooverphonic пристигат в София за концерт на 11 октомври с новата си вокалистка Лука Крюисберг. Формацията получава международно признание след включването на трака “2 Wicky” във филма “Открадната красота” на Бернандо Бертолучи.

Най-популярната песен на белгийската група в България е “Mad About You”. С времето вокалистките на Hooverphonic се променят, но ядрото от самото им сформиране през 1995 г. остават Реймънд Гийртс и Алекс Калиър.

Стилът на музика на Hooverphonic е хибриден – различните комбинации са между алтернативен и електро поп, рок и всякакви миксове, но винаги насочен към широката аудитория. Новата им певица Лука Крюисберг е само на 18 години. Тя се присъединява към тях след победата ѝ в петия сезон на предаването „Гласът на Фландрия“ през 2017 г.


Меланхоличият, но силен и красив глас на младата певица кара всички съдии да натиснат бутона и да се обърнат за нея. Участието ѝ във формата преминава под менторството на Алекс Калиер, а песента, с която Лука печели е парчето им “Mad About You”.

С Лука оцелихме в десетката. Тя е нещо повече от “поредния певец”. Начинът, по който нейния глас диктува звученето на песните, е този по който свирим на сцената. Тя е избрана, защото може да извлече много от различните парчета на Hooverphonic”, споделя за нея Реймънд Гийртс.

На концерта им в София от Hooverphnic обещават, че ще изсвирят “2 Wicky”, “Еden”, “Mad About You”, “Amalfi”, “Badaboum” и “Romantic”. Ще звучат песните, които хората искат да чуят, както и тракове от новия им албум “Looking For Stars” с вокалите на Лука Крюисберг.

Билетите за концерта на Hooverphonic на 11 октомври в зала Универсиада вече са в продажба в мрежата на Eventim на цена 45 лв.

Заглавна снимка: © Jan&Jorre
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.