Елегантен джаз, чил аут, фънк, трип-хоп, брейк бийт, соул ще звучат в изпълнение на три уникални женски вокала и едни от най-добрите български музиканти на 8 февруари в зала 3 на НДК. Белослава, Алекс Раева (Mind Trips) и Деси (Soul Weapon Sound System) ще представят три автентични сета в събитието Saturday Night Live Sessions.

Концертът, истинска наслада за ценителите на качествения музикален звук, ще осмисли съботната вечер, като стартира със сета на Soul Weapon Sound System. Зад името на формацията се крият магнетичната Деси Андонова и DJ Vagabond. Деси е един от най-специфичните гласове на българската сцена, познаваме я като вокал на Phuture Shock и 1/3 от Sentimental Swingers, а Vagabond е DJ, продуцент и музикант. Представянето им е под формата на live DJ vinyl set с живо изпълнение на вокали, перкусии и електронни модули.

Мисионерите от Mind Trips вече близо две десетилетия устояват на времето и продължават да създават клубен джаз, като съчетават новаторски дръм енд бейс и трип-хоп елементи. От 2018 година формацията е с вокал Алекс Раева, а нейният деликатен вокал допълва перфектно звученето на Mind Trips.


На финала е сета на вълшебната Белослава, която притежава способността да завладява публиката с нежния си глас и разтапящата комбинация от джаз, соул и r&b. Певицата ще излезе на сцената с Антони Рикев, Радослав Славчев, Николай Данев и Елена Кокорска. В сета й ще чуем и песни от предстоящия да излезе съвсем скоро нов албум на Белослава.

Saturday Night Livе Sessions e шанс за музикалните фенове да са част от събитие без повторение, обезпечено с качествени сцена, звук и осветление, които ще допринесат емоцията от преживяването да е незабравима. Билети за концерта са налични в мрежата на Eventim.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *