Евтини самолетни билети

Новият албум на Мерудия вече е готов и с нетърпение чакаме петък, за да го чуем на живо в club *Mixtape 5*. Ще можете да си купите албума на място, за да го слушате и след концерта, обещават от Мерудия.

Ако в петък ви се ходи и на Тъпани и Гайди в club MAZE, организаторите на двете събития предлагат комбиниран билет от 15 лв.

За загрявка ви пускаме тук тийзър към първото парче от новия албум „Когато съм себе си”. Както винаги, Мерудия дават добри идеи с музиката и текстовете си и ни докосват с послания за по-осъзнато съществуване.


Разбира се, регето е в основата на звученето както на Мерудия, така и на гост музикантите на концерта. Към манджата мерудия ще добавят Воислав Малесев и неговата Killo Killo Banda, Zafayah, Selector Lazy Face и NRG_D. Подгответе се за креативни импровизации на живо, roots reggae, rock steady, dance – hall и карибско ска.

Към всичко това прибавете и неповторим балкански блус вкус. Ако това не е достатъчно, можете да отидете на турне с Killo Killo Banda в Пловдив (club Void, 27.10) и Велико Търново (club Melon, 29.10).
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.