Любимото трио на всички българи - Виолета Гюлмезова, Красимир Гюлмезов и Ева Найденова от Тоника Домини, и организаторите от City Entertainment, обявяват юбилеен концерт на групата, който ще се състои на 14 април 2018 г. в "Арена Армеец", София.

С мащабното събитие ще бъдат отбелязани 45 години на сцена вокална група Тоника и 35 години група Домино. Двойна годишнина и любовта на хората са основните причини Тоника Домини да организират юбилейния концерт и да зарадват всички свои почитатели.

За пръв път на сцената на „Арена Армеец“ групата ще изпее над 20 от емблематичните си песни, надживели времето си с нов аранжимент в акомпанимент на Симфоничния оркестър на Българското национално радио.


В 2-часовия мега спектакъл ще се включат и някои от най-големите звезди на България. А първата обявена гост звезда е Нели Рангелова.

„Щастливи сме, да се срещнем отново с нашата публика и то с такъв двоен повод. Няма по-голяма радост от искрите в очите на нашите почитатели!“, споделя от групата.

Билети за концерта на Тоника Домини могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. До 11 септември всички купили билети, получават 10 лв. отстъпка. Първите 200 щастливци ще получат и специална изненада – диск с автограф.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.