Цял ТИР с карамфили, специално поръчани за големият концерт на Василис Карас в София, ще бъдат доставени в зала “Арена Армеец” през деня на 8 май 2019, няколко часа преди началото на дългоочакваното шоу.

Бляскавото събитие ще ни потопи в типично гръцка атмосфера, а феновете в залата ще могат да демонстрират емоции, удоволствие и уважение към звездата, хвърляйки табли с карамфили във въздуха и към сцената.

В разгара на вечерта сцената ще се покрие с кадифен килим от цветя като в гръцките бузуки вечери. Организаторите разкриват, че са поръчали цветята от българска фирма, която е готова да достави поръчката на това внушително количество карамфили на 8 май.


Василис Карас ще пристигне от Гърция заедно с 10 страхотни майстори бузукари и целият си оркестър, а шоуто му както винаги, ще бъде от най-висока класа. Топ изпълнителят и идол на три поколения, ще отбележи у нас завидните 40 години на сцена с голямо бузуки-парти и хиляди фенове в залата.

Билетите за “Василис Карас – 40 години на сцена” на 8 май в “Арена Армеец” се продават с пълна сила в системата на Ticketportal.bg, а голяма част от местата в залата вече са разпродадени. Цената на билетите за седящи места е от 30 до 50 лева (според мястото в залата), а от 22 до 30 април (включително) има великденска промоция за билетите от 30 лв, като при закупуване на 2 броя от тази ценова категория – крайната им цена ще бъде 40 лева.

Билети можете да закупите и от Билетен център в НДК, Билетната каса на зала “Арена Армеец”, верига книжарници Booktrading, Office1Superstore, бензиностанции OMV.

За най-големите фенове в залата се предлагат и седящи места на терен (на ВИП маси), разположени пред и близо до сцената,. Масите са с различни ценови категории. Повечето от тях вече са разпродадени, а интересът към събитието е огромен.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.