Бум-Бум. Малка нощна музика за мафиот и оркестър

Eмблематичният визионер в денс музиката Tiësto представя днес специално изпълнение на живо от Red Rocks Amphitheatre, една от най-уникалните концертни локации в света.

Виртуалното денс парти ще съдържа редица артисти със заглавен сет от Tiësto на живо от 8pm PST/11pm EST (с повторно излъчване в петък, 25 септември от 12pm PST/3pm EST). Включете се на redrocks.tiesto.com.

Изпълнението ще стигне връхната си точка със световната премиера на “The Business” с видео в YouTube канала на Tiësto.

Това ще бъде едно от финалните шоута на сезон 2020 Red Rocks и за разлика от други концерти на това историческо място, Tiësto ще освети Red Rocks Park, за да подчертае невероятните рок формации и ще покаже специални и невиждани преди кадри.

В допълнение на излъчването в профилите на Tiësto в YouTube и Facebook, ще има и стрийм в Beatport Twitch channel.


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *