М.Е. Music обяви второто издание на супер успешния фестивал "Summer Chaos". Мястото е стадион "Лазур" в Бургас, а датата - 13 август 2016 г.

Хедлайнер на събитието за 2016 г. ще бъде една от най-емблематичните групи в света, бащите на биг-бийта и „чудото” на съвременната сцена – The Prodigy.

Британците The Prodigy за първи път стъпват на световната сцена през далечната 1990 г., а създател на бандата е неповторимият Лиъм Хаулет. Заедно с артисти като The Chemical Brothers и Fatboy Slim са наричани основоположници на жанра “биг биийт“, който достига своя връх на комерсиална популярност в края на 90-те години на 20 век.


За своята над 20 годишна история The Prodigy издават 11 албума с реализирани 30 милиона продажби по цял свят и и са носители на много престижни награди, сред които две награди BRIT и пет оличия на „MTV“ и два пъти за номинирани за музикалните оскари – Grammy.

Стилово музиката на групата от ранния й период съчетава рейв, хардкор техно, индъстриал и брейкбийт, докато достигне до биг бийт, рок и пънк елемнти. Макар и да произлизат от ъндърграунд рейв теченията в началото на 90-те, в хода на съществуването си The Prodigy придобива световна слава, разпознаваемост и признание.

Предстоящото участие на The Prodigy на фестивала „Summer Chaos 2016“ е част от настоящото турне на бандата в подкрепа на последния им албум „The Day Is My Enemy” (2015), което ще премине през Северна и Южна Америка и Европа.

The Prodigy ще пристигнат у нас в състав Лиъм Хаулет (композитор, кийборди), Кийт Флинт (вокал) и Максим (МС).

Очаквайте съвсем скоро официална информация за другите международни участници, които ще се включат в Summer Chaos 2016 – със сигурност няма да ви разочароваме и ще затвърдим марката на фестивала след силното представяне през 2015 година!

Билетите за фестивала влизат в 10:00ч. днес, 13 април 2016 г., и могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро България в цялата страна, бензиностанции OMV и онлайн на www.ticketpro.bg.

Първите 200 билета от всяка ценова категория ще бъдат на промоционална цена с 10 лв. отстъпка, а след тяхното изчерпване, редовната цена на билетите ще бъде както следва:

Front Stage: 120 лв.
Седящи Сектор А: 100 лв.
Седящи Сектор В / блокове 16, 17 и 18: 80 лв.
Седящи Сектор В / блокове 13, 14 и 15: 70 лв.
Седящи Сектор Г / блок 12: 60 лв.
Правостоящи – Терен 1: 90 лв.
Правостоящи – Терен 2: 70 лв.

Организаторите ще осигурят и 300 билета за зоната „Front Of Stage” на цена от 140 лв., които ще ползват Priority access и ще бъдат допуснати до стадиона 15 минути по-рано от останалите посетители през отделен вход.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.