На 24 януари музикантите от The Brand New Heavies ще забият на сцената на Sofia Live Club. Концертът е част от турнето “The Funk Is Back”, посветено на 30-годишнината от създаването на формацията. Феновете на кралете на ейсид-джаза ще слушат на живо най-големите им хитове и песни от едноименния им албум, който излезе само преди няколко месеца.

Според организаторите на концерта в София групата е изключително взискателна по отношение на условията за репетиции. Британците са изискали времето им за звукови проби да е не по-малко от 3 часа и внимателно са синхронизирали всеки един детайл по осветлението и озвучаването с българската страна.

У нас The Brand New Heavies идват с вокал Анджела Ричи, певица с харизматично присъствие и невероятен талант да интерпретира джаз и фънк по адекватен за 21 век начин. През годините състава на формацията се променя, но нейното ядро остават композиторите Саймън Бартоломео и Андрю Леви. Музиката, която създават вдъхновява поколение успешни изпълнители сред които Jamiroquai, D’Angelo, Ерика Баду и суперпродуцента Марк Ронсън.


15 от хитовете им достигат челните места на британските и американските класации, а албумите им са с платинен статус по продажби. Сред най-обичаните песни на The Brand New Heavies са „Dream On Dreamer”, „Sometimes”, „You’ve Got A Friend”, „Apparently Nothing”, „Shelter”, „Never Stop”, които ще чуем на живо във вечерта на 24 януари.

Билетите за концерта на The Brand New Heavies в Sofia Live Club са лимитирано количество и се продават в мрежата на Eventim.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *