Остават броени дни до един незабравим лайф с уникалния глас и непринуден сексапил на кралицата на английския соул Тери Уокър. Предстоящото участие е първото гостуване на Тери в България и ще се състои този петък (21 април) в Sofia Live Club от 22:00 ч.

Благодарение на подкрепата на шотландското уиски Grant’s, цените на билетите на входа в деня на концерта остават на цени от 45 лв.

Концертът започва в 22:00 ч., затова от 5PT призовават за навременно пристигане и настаняване в клуба. Вратите отварят малко след 20:00 ч.


За пълноценно и приятно преживяване по време на шоуто, организаторите молят за премерена и възпитана употреба на мобилни устройства. В Sofia Live Club няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети.

Тери Уокър, която очакваме с огромно нетърпение да се качи на сцената на Sofia Live Club на 21 април, отправя специално обръщение към своите фенове в България.

Билетите за концерта на Terri Walker у нас може да намерите в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на bit.ly/TerriWalkerSf.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.