Грандиозен симфоничен рок спектакъл с най-великите хитове на Queen. Това е шоуто „Queen Symphonic”. В него участват звездите от феноменалния мюзикъл „We Will Rock You” заедно с рок група и симфоничен оркестър.

Диригент е прочутия Ричард Сидуел, работил с едни от най-големите имена от световната музикална сцена като Сара Брайтман, Ема Бънтън, Уил Йънг и много други.

От премиерата си през 2000 г. шоуто “Queen Rock and Symphonic” е видяно от стотици хиляди фенове по целия свят. Уникалната комбинация от блестящи изпълнители, рок група и симфоничен оркестър дава възможност на зрителите да се докоснат до магията на Queen, както никога досега.


На 25 май 2021 г. над 40 изпълнители ще излязат на сцената на Зала 1 на НДК, за да поднесат на многобройните български почитатели вечните хитове „We Will Rock You”, „Bohemian Rhapsody”, „Radio Ga Ga”, „We Are The Champions”, „A Kind of Magic”, „Who Wants To Live Forever”, „Killer Queen”, „Don’t Stop Me Now”, „Fat Bottomed Girls”, „Somebody to Love” и много, много други.

Билети за „Queen Symphonic” на цени от 60 до 120 лева са вече в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на bilet.bg.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.