Кирил Джайковски – изпълнителят и диджей от македонски произход, творил дълги години от кариерата си в Австралия, излиза на сцената на "Mixtape 5" на любимия 8 декември с пълнокръвна инструментална група и колоритното лица зад микрофоните – грациозната TK Wonder от Ню Йорк!

За всички минали, настоящи, бъдещи и вечни студенти – „Mixtape 5“ е приготвил една взривоопасна вечер с психаделичен балкански дръм енд бейс, допълнен от виртуозни цигулки, брас секции и взривяващи рими.

Смятан за пионер в миксирането на балкански звуци с електронна музика, световноизвестния композитор и продуцент Кирил Джайковски е несъмнено един от най-уважаваните музикални артисти. Джайковски е добре известен със своя уникален фюжън от електронна музика с традиционен македонски фолклор, ромски брас инструменти и други балкански музикални влияния.


Безспорно хитовете „Primitive Science“, „Jungle Shadow“ и „Raise Up Your Hand“ оформят звученето на стила Balkan Beat – музикалният феномен, който вече покори цял свят.

Джайковски пристига в София с 2-ма инструменталисти и феноменалната TK Wonder.

Датата е 8 декември, мястото е клуб *Mixtape 5*, вратите отварят точно в 21:00. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim. Редовна цена от 35 лв. 40 лв. на вход в деня на събитието при останало количество.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.