За втора поредна година Lidl събира не само грил майстори, но цялата грил компания на Турнир по спортен грил в рамките на Lidl Grill Fest. Събитието ще се проведе на 27 август от 16 ч., Южен парк 2, София.

Шест отбора, подбрани предварително, ще демонстрират на живо уменията си по гриловане на месо, подготовка на салата и разливане на бира. За всички гости компанията е предвидила много игри, забавления и музика.

Във второто издание на Турнира по спортен грил състезателите ще мерят сили в няколко категории – гриловане на месо, подготовка на салата, разливане на бира и парти обстановка. Експертните умения на състезателите ще се оценяват от жури в състав Иван Манчев, Таньо Шишков, Явор Янакиев – 100 Kila и кулинарен блогър.


За доброто настроение на гостите ще се грижат водещите Мария Силвестър и Александър Сано. Организаторите предвиждат и музикална програма. Любимците на родната публика Stereo MC’s ще зарадват гостите на Lidl Grill Fest с изпълнения на живо.

В чест на грил компанията, за всички присъстващи на 27-и в „Южен парк 2” от Lidl са предвидили много награди и изненади.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.