След паметното шоу пред Варненската публика наскоро, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще се съберат на 27 август в 19:00 часа на специално изградената сцена на стадион „Юнак“.

Това ще бъде първата среща в София с почитателите на позитивната музика на Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Веселин Веселинов-Еко, Стоян Янкулов-Стунджи и Мирослав Иванов, откакто петимата бяха удостоени с приза Най-добра българска група на Годишните музикални награди на БГ Радио.

Както и в предишните си национални турнета, и тази година Обичайните заподозрени ще предоставят сцената на млади и обещаващи артисти.

Силното участие на Керана в последното издание на телевизионния формат „Гласът на България“ достигна своята кулминация именно с избора ѝ на песента на Стефан Вълдобрев – „Аз ли съм или не съм“.

Новата интерпретация, убедителното представяне и впечатляващият талант на Керана, не просто превърнаха изпълнението в едно от най-незабравимите представяния на съвременна българска музика в телевизионен формат, но и даде ярък пример за приемственост и изключителен респект между музиканти и артисти от различни поколения. Специално за концерта на 27-ми Стефан и Керана планират групово съвместно изпълнение на песента.

Концертът на стадион „Юнак“ е с начален час 19:00 и е последният от серията концерти на открито на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. Билетите за събитието са в мрежата на Eventim и онлайн.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *