В празничните дни Стефан Вълдобрев & Обичайните заподозрени обявиха датите за своето национално лятно турне с нови песни и нов албум.

„Обявяваме го точно сега, за да имаме нещо хубаво на хоризонта, за което да мечтаем и да очакваме заедно с публиката“, споделиха музикантите.

От края на октомври групата прекрати всички концерти и участия, а Стефан – театралните спектакли и представянията на книгата си. Но надеждите на петимата са до лятото ситуацията вече да е различна и отново да имат възможност за срещи с многобройните си почитатели.


Затова следващите месеци Обичайните заподозрени ще посветят на репетиции и записи на новите си песни, като за първи път всеки един от членовете ще се включи със свои композиции. Поезията отново ще е дело на Стефан Вълдобрев, но в този проект освен него със собствени тракове ще участват Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов.

Турнето ще е основно през юли и август и ще обиколи осем града в България – Пловдив, Варна, София, Стара Загора, Бургас, Ямбол, Благоевград и Велико Търново.

Билетите вече са в продажба и до 15 януари са на промоционална цена с мотото: „Направи си летен подарък за Коледа“.

Ето градовете и локациите:
14 май, петък – Зала „Пейо Яворов“, Благоевград
1 юли, четвъртък – Летен театър, Пловдив
7 юли, сряда – Античен форум, Стара Загора
8 юли, четвъртък – Летен театър, Велико Търново
15 юли, четвъртък – Лятно кино, Ямбол
22 юли, четвъртък – Маймунарника, София
5 август, четвъртък – Летен театър, Бургас
14 август, събота – Летен театър, Варна
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *