Стефан Диомов oрганизира концерт в НДК само след по-малко от седмица - на 9 март, припомня БНТ.

Спектакълът ще е копие на това, с което композиторът на поп хитове зарадва публиката в Бургас миналото лято по повод 70-ия си рожден ден.

По специалния повод за 9 март се събират певците от легендарната група “Тоника СВ”. Ще участват още Ваня Костова, Орлин Горанов, Тони Димитрова, Йорданка Христова и много други.


„Имахме нужда от тази емоция, да се съберем, за да отбележим нашия 35-годишен юбилей. Естествено бе да поздравим Диомов през лятото за рождения му ден“, каза Ваня Костова преди дни пред bTV.

„Концертът ни на 9 март ще е начало на едно голямо турне на Тоника СВ. Последният ни концерт ще е в дните около Коледа. Никога не съм се съмнявал, че ще се съберем отново“, заяви Драго, а Ралица добавя, че с приятелите си от групата се стреми да носи само приятни чувства.

„Много недоразумения е имало. Бъркали сме дори адреси и сме пели без да сме канени. Работихме много. На улица „6 септември“ веднъж видяхме едни хубави микрофони и си изпраскахме цялата програма. Отидохме после да си търсим хонорарите и ни казаха „ама ние не сме ви канили. На горния етаж имат нещо и сигурно сте там“. Правихме по 300-400 концерта на година. През празничните дни сме имали по 8 концерта на ден“, подчерта Диомов.

„Този концерт на 9 март няма да е само на Тоника СВ, на които много благодаря, че се събраха и ме почетоха през лятото! В него участват много изпълнители, които са пели през годините мои песни. Обичам най-много тези песни, които пеем заедно с публиката“, каза още той.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *