Община Бургас отново е готова да впише Бургас сред най-големите фестивални локации в Европа. Този път – с тематичен фестивал, който ще доведе в България най-големите музикални звезди от 90-те.

Фестивалът се казва SPICE Music Festival – 90’s edition и ще събере на една сцена у нас East 17, 2 Unlimited, Rednex, Соник, Dr. Alban, Haddaway, Cappella, La Bouche, Snap!, 2 Brothers on the 4th floor, Ice MC и C+C Music Factory.

Една от най-добрите рап формации в България – Ъпсурт и Deep Zone Project също ще бъдат част от програмата на фестивала, за да ни припомнят как звучаха техните хитове през 90-те.

Независимо дали сте дете на 90-те или не, със сигурност сте чували хитовете на тези изпълнители, дори и да не знаете за това. Повечето от тях и до днес са неизменна част от сетовете на стотици диджеи по света.

А на 9 и 10 август 2019 ще можете да ги чуете и видите в уникален за България формат – SPICE Music Festival 90’s edition!

Фестивалната зона ще бъде Пристанище Бургас и в нея ще можете буквално да се пренесете в духа на 90-те. Освен музикалната сцена в нея ще бъдат разположени зони за храна и напитки, места за забавления – и всичко това на метри от морето!

Билетите за събитието вече са пуснати в продажба в мрежата на EasyPay в цялата страна и онлайн на EpayGO. Можете да се възползвате от преференциалните цени още сега!

Цените са една категория:
До 31.05.2019 – 66 лв за двудневен билет
01.06 – 31.07.2019 – 77 лв за двудневен билет
След 01.08.2019 – 88 лв за двудневен билет

Еднодневни билети ще се предлагат само на място в дните на фестивала.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *