Дони и Момчил са първите български изпълнители, прозвучали в MTV.

Песента им “Уморени крила” се качи на висока позиция в нидерландския Billboard, а британското списание “Q” ги подреди между най-големите групи в света за 1997 г заедно с U2 и Oasis.

Песента им “Нестинарка” излезе в милионен тираж в сборния диск: “Sounds like a new Europe”. Те са  два пъти носители на награди за цялостен принос към музиката, а техните албуми се продадоха в стотици хиляди копия.


Повече от 20 г. след последният съвместен концерт от шеметната им кариера, Дони и Момчил отново ще се качат на една сцена, в съвместна изява с останалите музиканти от “Фондацията”, под надслов: “Фондацията представя Дони и Момчил”.

Ще ги видим само на SPICE Music Festival 2021, само на 6 август 2021 г. Няма човек в България, който да не свързва 90-те с музиката на Дони и Момчил, така че участието им на SPICE Music Festival е истински подарък за децата на 90-те!

SPICE Music Festival 2021

Но това не е всичко – програмата тепърва ще бъде допълвана с още артисти, а участие в предстоящото издание на фестивала вече са потвърдили и Maxi Jazz – основателя и неповторим глас на култовите Faithless, Stereo MC’s, Bomfunk MC`s, „лошото момче“ на американския рап Coolio, C-Block, Masterboy, Nana и Vengaboys! 

Все още промо билети се продават на цена от 89 лв. за трите дни, а след изчерпване на количествата цената ще бъде променена. Тридневен билет за SPICE Music Festival 2021 можете да купите онлайн от EpayGO и в мрежата на EasyPay в цялата страна

Запазете отсега 6, 7 и 8 август 2021 за SPICE Music Festival, защото и през следващото лято това ще е едно от най-големите музикални събития в Европа!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *