Евтини самолетни билети

За концерта на магнетичната бразилска изкусителка Иви Мендес, която идва за първи път в София на 30 март в Зала 1 на НДК, от 5PT сме подготвили чудесна изненада по повод Деня на жената. Само на 7-ми март всеки билет, който вземете за събитието, ще важи за двама в деня на концерта.

Билетите могат да бъдат намерени в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн на bit.ly/IveMendes.

Бразилката ще представи най-големите си хитове и последния си албум „Bossa Romantica“, който съдържа 13 невероятно мелодични и чувствени парчета. Tретата колекция на “Бразилската Шаде” излиза в края на 2016 г. и вече е широко харесвана по света.


Новият диск притежава типичните за жанра модерни и същевременно автентични бразилски ритми, които можем да открием, както в песента „The Girl From Ipanema“, така и в парчета като „Aquarela Do Brasil“ и „You Make Me Feel Brand New“.

Иви Мендес посвещава „Bossa Romantica“ на Жуау Жилберту, смятан за създателя на стила боса нова и познат като „Бащата на Боса нова“, на нейния музикален аранжор Ърл Окин и на покойния Клаус Огерман, известен със забележителната си работа с изпълнители като Били Холидей, Антониу Карлус Жобим, Франк Синатра и Даяна Крол.

На 30 март в Зала 1 на НДК ще чуем уникалното и опияняващо бразилско звучене, с което се характеризира третият албум на страстната дива Иви Мендес. Ще се насладите на неповторимо съчетание между кадифения глас на „Бразилската Шаде“ и музиката на нейния бенд.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.