За трета поредна година Софийската филхармония представя своята коледна кампания под надслов „Подари концерт за Коледа“. Кампанията започва на 7 декември и ще е активна до 29 декември.

В този период всеки, който закупи билети от касата на зала „България“ за декемврийските концерти, получава 50 % отстъпка от цената им. А концертните цикли за 2018 г. ще се продават с 30% намаление.

Билет за концерт на Софийската филхармония е стилен подарък, който ще зарадва всеки. В програмата за декември изкушенията са много:


  • На 7 и 8 декември Максим Ешкенази и Софийската филхармония представят музиката на Джон Уилямс – композиторът на саундтрака на „Междузвездни войни“.
  • На 14 декември своя първи концерт в България ще изнесе звездата от Метрополитън опера баритонът Томас Хемпсън. Диригент – Павел Балев.
  • 17 декември е денят за среща със солиста на Виенската филхармония тромпетиста Щефан Хаймел и диригента Щефан Фраас.
  • На 21 декември сцената ще бъде под владението на ексцентричната и виртуозна цигуларка Патриция Копачинская, наричана от почитателите си „босоногият ангел на цигулката“.
  • На 25 декември е Коледното матине под диригентството на маестро Найден Тодоров и с участието на Михаил Михайлов, Еделина Кънева и Детския филхармоничен хор.
  • Традиционният Новогодишен концерт е на 28 декември с участието на Камелия Тодорова, Орлин Горанов и Васил Петров и Националния филхармоничен хор. Диригент – Славил Димитров.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.