На 16 ноември група SLNG ще представи новия си албум „Бели петна“ в столичния клуб Mixtape 5. Излизането на българска продукция с по-твърдо звучене през последните години е рядкост и истинско събитие, което в конкретния случай ще бъде подкрепено с концерт, включващ емблематични хитове на SLNG и песни от новия албум „Бели петна“. За представянето на актуалния едноименен сингъл на сцената ще излезе и Бобо. Подгряват музикантите от Homeovox, соловия проект на Жоро Георгиев (Остава).

Актуалният състав на SLNG е Владимир Михайлов – вокал и китари, Калин Петров – клавишни, Младен Несторов – Патето – бас, Петър Рангелов – китара, Алекс Лазаров – барабани. Албумът „Бели петна“ е трети пореден за SLNG, след „Синьо“ (2000 г.) и „Всеки ден“ (2004 г.) и съдържа 11 оригинални песни + 2 бонус трака.

Вътре са „Фалшив“ – първия сингъл, след като групата се събира повторно през 2012, както и последвалите „Където си ти“, „Бъди“ и последният „Бели петна“ ft. Бобо. Албумът е записан и мастериран в студио „Пърфект рекърдс“ в периода 2013 – 2019, с продуценти Чочо Петков (Perfect records) и SLNG. Феновете ще могат да се сдобият с „Бели петна“ още във вечера на концерта. Компактдискът ще бъде наличен на място на преференциална цена от 10 лв.


Билети за концертното събитие са налични в мрежата на Eventim и URBO.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *