Група Сленг излиза отново на сцената за един ексклузивен концерт по повод 20-годишнината на бандата. Големият юбилей ще припомни всички най-обичани и емблематични парчета на Сленг от годините, когато фронтмен беше Дими.

„Мой свят“, „След хиляди години сън“, „Любовта няма край“ и много други ще прозвучат от сцената на Club Terminal 1, представени от Калин Петров (клавишни), Младен Несторов – Патето (бас) и новия вокалист Владимир Михайлов (вокал, китара).

Дълги години след загубата на Дими, Сленг живее в сърцата на музикантите от бандата, които имат огромно желание да продължат започнатото. Липсващият елемент се оказва точно Владо Михайлов, когото познаваме от киното, театъра и музиката. Феновете на българския рок свързват името му с една друга емблематична банда от 90-те – Сафо, в която той е вокалист. Днес Владо пише музика за популярни български изпълнители, като Рафи Бохосян, а гласът му може да бъде разпознат в дублажите на много анимационни филми.


Събитието по повод „20 години Сленг“ ще събере на едно място цялата история на една от най-характерните български банди от 90-те години до днес. В началото на 2017 г. музикантите представиха своето ново видео към песента „Където си ти“ и зарадваха всички почитатели с добрите новини за предстоящите си планове.

Две седмици преди концерта, Сленг представиха част от своите нови парчета в EP с двуезични версии на всяка от песните. Името на рилийза е „Бъди“/ „Be“. Феновете на групата трябва да очакват есента на 2017 г. с нетърпение, защото тогава предстои да се появи и чисто нов албум на Сленг.

Билетите за концерта на 22 март могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.bg на цени от 10 лв. на предварителна продажба или 15 лв. в деня на събитието и на входа.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.