Евтини самолетни билети

Славин Славчев, победител в трети сезон на The X Factor Bulgaria (2014-2015 г.), и новият му проект Julian's Laughter ще представят дебютния си сингъл "Lost". Промоцията на песента и видеото към нея ще се състои на 02.11. от 19:30 ч. в Sofia Live Club и на 03.11. от 20 ч. в Rubik Art Center, Варна.

Julian’s Laughter е най-новото творческо превъплъщение на Славин Славчев, който спечели публиката и първото място в третия сезон на The X Factor със своето рок звучене и безкомпромисно пеене.

Той заедно с двама негови приятели, с които свирят още преди Славин да триумфира в певческия формат, възраждат своята авторска музика с ново име, звук и визия. Членове на групата са Милослав Петров (клавишни), Тихомир Василев (китара), Николай Николаев (барабани) и Славин Славчев (вокали и бас китара).


Стилът на „Lost“ е модерен alternative/art rock, а видеото е дело на екипа на Bashmotion. В него бандата прави експеримент, свирейки песента без почивка в продължение на 6 часа, и разчита на естествено уловените емоции през този период.

Момчетата сами продуцират себе си с помощта на спонсорство.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.