Евтини самолетни билети

Култовата банда Skillet идват за първото си самостоятелно шоу в София, като част от тазгодишната им обиколка на световните метъл сцени. Да! България е част от световната метъл сцена отдавна и няма причина да не си го признаваме.

От основаването си през 1996 година, та до днес, Skillet са доста продуктивни и това се разбира и от 2 номинации за Grammy Award, #1 iTunes Rock Charts, #1 on the Active Rock Chart, #8 в Rock Streaming Songs Artists of the Year, двойно платинени, платинени и златни композиции, над 440 милиона гледания в YouTube.

Но цифри и статистики не могат да опишат живото изпълнение и пауъра, с който зареждат от сцената по време на участията си. И няма как да е иначе, след като са делили сцена с групи като Guns’n’Roses, Metallica, Marilyn Manson, Linkin Park, Slipknot, System Of A Down, Korn, Godsmack и много други.


Вече нямаме търпение до 30 юни, 20:00 часа, зала Универсиада. Билетите са в продажба от 12 април и ще ги намерите в Ивентим, Билетен Център НДК, OMV, както и online.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.