Синовете на музикантите от легендарната българска рок група ФСБ се включват в паметния концерт по повод 40-годишния юбилей на култовата формация. На 7 октомври наследниците на Константин Цеков и Румен Бояджиев ще излязат на сцената на столичната Арена Армеец редом до именитите си родители.

Румен Бояджиев младши, брат му Борислав Бояджиев и Стефан Цеков са изключителни инструменталисти, които развиват успешни музикални кариери у нас. Рок иконите от ФСБ споделят, че синовете им са израснали с музиката и е съвсем естествено да поемат по стъпките им. Младото поколение музиканти са неотлъчно до популярните си родители по време на концертите им като част от бенда от 2010 г. насам.

На сцената на най-голямата зала у нас ще излезе и специално завърналият се от Германия за концерта, блестящ басист и един от основателите на ФСБ – Александър Бахаров.


Юбилейният концерт е на 7 октомври (събота) от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор – Moko Solution. Събитието се организира с подкрепата на Министерство на културата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.