Третото издание на станалата популярна у нас платформа Hits Only, която събира най-обичаните световни звезди на 80-те и 90-те на една сцена, ще бъде отложено за следващата година. Зрелищното шоу с DJ BoBo, CC Catch и ядрото на Ace Of Bace – Джени, е сред многото, планирани за настоящия и следващия месец, засегнати от извънредната международна обстановка, породена от разпространението на Ковид-19.

В следствие на наложените ограничения в свободното придвижване на хора и стоки, възпиращи нормалното протичане на обявените концертни събития, организаторите от Keen Acts, радио Energy и мениджмънтът на музикалните звезди положиха съвместни усилия за намирането на оптимален възможен вариант. Грандиозното парти, обещаващо на феновете ударна доза любими хитове, ще се състои в Арена Армеец на 17 април 2021.

Въпреки че отлагането е по причина, независеща нито от Keen Acts и радио Energy, нито от артистите, нито от залата за събития, и се случва в близък до даденото шоу момент, при вече изплатени хонорари, наем на зала, самолетни билети, реклама, както и неочакваните допълнителни разходи, свързани с изместването и реорганизацията, скоро ще бъдат съобщени вариантите за връщане на пари от билети, ако в крайна сметка няма да имате възможност да присъствате на събитието.


Билетите за грандиозното шоу Hits Only All Stars, закупени до момента, важат за новата дата 17 април 2021 г. без необходимост от презаверяване.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *