На 21 юли 2017 г. (петък) Община Севлиево ще постави началото на нова рок традиция в България. Тогава ще бъде открит първият тридневен Рок фестивал „Хоталич“, който ще се превърне в ежегоден за радост на верните фенове. Фестивалът ще събере на едно място най-добрите български рок банди и млади групи, които тепърва ще печелят публиката.

Тази година стартът ще бъде даден в 19:00 часа от Васко Кръпката и “Подуене блус бенд”, подгрявани от Little big band и Chеrry jam.

На 22 юли, отново от 19:00 ч., на сцената ще се качат легендите от Б.Т.Р., които ще зарадват меломаните с най-големите си хитове и ще представят много от новите си парчета. Същия ден ще чуем и D2, а преди тях публиката ще подгрее група Ренегат.


Финалната вечер, която ще стартира на 23 юли от 19:00 ч., ще остави феновете без дъх със севлиевската музикална стихия No limit. Първият национален рок фест „Хоталич“ ще завърши безапелационно със завладяващите TOTO tribute band.

Рок фестивалът ще бъде открит от кмета на Община Севлиево д-р Иван Иванов, а входът е свободен.

По време на събитието гостите ще могат да се възползват от осигурената къмпинг зона в близост до крепостта. Във времето до началото на програмата те ще имат възможността да се потопят в невероятната атмосфера на Хоталич, който е един от най-добре консервираните и експонирани археологически обекти в България.

Ще могат да се разходят сред частично реставрираните североизточна крепостна кула, порти и църкви, а трите средновековни къщи, които са изцяло възстановени, ще покажат бита и културата на българите през средновековието.

Организаторите на Рок фестивала припомнят, че в района на самия Средновековен град няма да има възможност за паркиране. Движението ще бъде регулирано от органите на реда и паркирането ще се извършва на обособените за целта места по пътя до мястото на събитието.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.