Шестото издание на всепризнатия Sea Dance ще се проведе от петък 30 август до неделя, 1 септември, на непокътнатия скъпоценен камък на Адриатическото крайбрежие, плаж Булджарица в Будва, Черна гора. 

С участието на повече от 100 международни и регионални звезди, съставът на Sea Dance включва имена от почти всеки ъгъл на музиката, Дейдид Гета, продуцентът на хитове Робин Шулц, френският дует Ofenbach, търсеното британско трио Disciples, техно супер звездите Richie Hawtin, Sven Vath, Helena Hauff, Recondite, Jon Gaiser, Tijana T, Marko Nastić и още много други световно известни музиканти.

Разпрострян на над 5 сцени и на невероятно достъпни цени (билетите могат да бъдат разпродадени за 65 лв., а туристическите пакети започват от € 49), Sea Dance е фестивал уникален по рода си в своята област.

Тазгодишното издание на Sea Dance ще бъде отбелязано като изключително световно, защото, за пръв път в историята, известната EXIT’s Dance Arena ще напусне крепостта и ще стигне до един от най-красивите плажове на Адриатическо море. Заедно с легендарния сценичен фестивал EXIT ще дойде впечатляваща продукция – перфектно фолио за многобройните блестящи художници.

Миналата година Sea Dance събра почти 50 000 посетители, които се насладиха на незабравими изпълнения на признати международни и местни музикални звезди. Зашеметяваща дестинация в продължение на повече от 2 километра, плажът Булярица в Будва е перлата на непокътнатата природа в Средиземно море. Плажната ивица от мек пясък и камъчета, подкрепена от дълбока сянка, превръщат този плаж в Черна гора във вълшебен, зелен оазис.

История, култура, храна, музика и забележителности от вида, който няма да видите никъде другаде, Sea Dance е само началото на вашето приключение в Черна гора. Билети ще откриете в мрежата на www.bilet.bg.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *