Любимката на българската публика Сара Тавареш се завръща в София за един специален и интимен концерт в клуб Joy Station. Събитието ще се проведе на 12 октомври (събота) с начален час 21:30.

Чаровната лузофонка от Кабо Верде ще пренесе публиката в света на своите мечти, мелодии, душа… Заедно с групата си тя ще изпълни много любими на публиката парчета като „One Love”, “Balancê”, “Bom Feeling“, както и песни от новия си елегантно пленяващ пети албум „Fitxadu”.

“Fitxadu” включва 11 песни и беше номиниран за наградата Latin Grammy в категорията Best Portuguese Language Roots Album. Въпреки че включва доста колаборации, парчетата носят почерка на Сара.

„Fitxadu” маркира края на един цикъл, затварянето на един кръг, края на една глава, и началото на една нова“, казва самата тя.

Нейната музика изразява нейната душа, но има невероятното свойство да докосва всички хора по света, носейки съобщение за любов, приемственост, душевност и една голяма доза „Bom Feeling”.

Преминавайки всякакви етнически и културни граници Сара сочи към африканските и креолските си корени с едно сърце, което е винаги отворено към обширния свят.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *