"Тоника Домини" ще осъществи голямата мечта на най-вярната си публика – близка среща с любимците си. Виолета Гюлмезова, Красимир Гюлмезов и Ева Найденова ще изнесат ексклузивен акустичен концерт с името "Тоника Домини Unplugged" на 18 януари във Фабрика 126, като само 40 души от цялата страна ще слушат групата на живо.

След концерта изпълнителите на „Нека да е лято“ и още много любими песни на българите ще отговарят на въпроси и имат възможност да се срещнат и да поздравят цялата публиката, както и да подпишат CD и да запечатат това уникално изживяване със снимка.

Изтънченият акустичен концерт с компресирана, дълбока и нежна музика е уникален по рода си и страхотен новогодишен подарък за най-големите фенове от любимото трио на много българи – „Тоника Домини“.


„Закритият акустичен концерт „Тоника Домини Unplugged“ е музикално изживяване, което е специално организирано за вас, най-верните фенове на „Тоника Домини“ – вие сте нашето вдъхновение и заслужавате специален подарък от нас!“, споделят Виолета Гюлмезова, Красимир Гюлмезов и Ева Найденова.

Всеки, който иска да се наслади на това уникално, интимно и невероятно изживяване с любимците си от група „Тоника Домини“, може да закупи билети в мрежата на Eventim.bg. Но побързайте, защото местата за ограничени. Само 40!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.