Само три дни остават до мега шоуто на емблемата на балканската музика Драгана Миркович в „Арена Армеец“. Това е първото гостуване на певицата в най-голямата зала у нас. Сръбската звезда обещава да направи преживяването за всички присъстващи незабравимо и е подготвила много изненади за родните меломани.

Специално за 16 декември певицата е подбрала богат репертоар от песни, прецизно селектирани по желание на феновете ѝ у нас. Списъкът включва както най-големите легендарни хитове като „Placi zemljo“ и „Sve bih dala da si tu“, така и по-новите ѝ парчета „Lepi moj“, „Zasto me trazis“ и др.


Близо 3-часовото шоу ще започне точно в 20:00 часа, като първи на сцената ще излязат горещите Ministarke. Те ще наелектризират залата до максимум преди грандиозната поява на иконата на Балканите.

Организаторите от Moko Solution препоръчват всички фенове на юго легендата да се придвижат към залата колкото се може по-рано. Входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени от 18:30 ч. Всички, закупили билети за терена (правостоящи места), ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1.

Билети за събитието ще могат да бъдат закупени и в деня на концерта от касите на „Арена Армеец“, както и от обектите в мрежата на Eventim в цялата страна. Паркингът пред Арена Армеец ще бъде на разположение на феновете на Драгана Миркович до изчерпване на местата. След запълването на капацитетa, допълнително ще бъдат осигурени паркоместа и по едно от платната на бул. ”Асен Йорданов”.

Напомняме, че лица до 16 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

Декларацията може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси – Пропускателен режим за непълнолетни лица.

Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност, носете с вас и лични документи – копие на акт за раждане на детето, ученическа книжка или бележник, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това, можете да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител! Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на „Арена Армеец“ е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

BEST OF концертът на Драгана Миркович е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 25 до 50 лева.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *