Евтини самолетни билети

Рут Колева обяви датите за своето предстоящо европейско турне. Изпълнителката ще посети едни от най-престижните клубове за жива музика, в 13 големи града.

Заедно със своя лайф бенд, певицата ще изнесе концерти в известни заведения в Австрия, Белгия, Великобритания Франция, Унгария, Чехия, Германия, Полша и Холандия, като началото ще бъде поставено на 22 април в популярния лондонски Hoxton Underbelly.

Поводът е представянето на новия албум „Confidence. Truth“, който развълнува международните музикални медии, още с появата си през ноември 2017 г.


Освен клубните дати, плановете на Рут за предстоящия сезон включват участия в няколко джаз фестивала – „Dnes“ в Зволен, Словакия, „Nisville“ в Сърбия и престижният лондонски „Innervsions“ на 11 юли, на който тази година ще присъстват джаз величия като Анджи Стоун и Джордж Клинтън.

Преди дни Рут представи също така специална лайф версия на песента „Didn’t I“, изпълнена по време на представянето на албума ѝ в зала „България”. В момента Рут работи и по нов съвместен проект с Белослава, който ще бъде представен на феновете на 30 май в „Маймунарника“ в София. Тогава феновете ще имат възможността да чуят на живо любимия трио-формат Рут, Миленита и Белослава.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.