Евтини самолетни билети

За трета поредна година емблематичният концерт „Нашето време“ ще зарадва истинските патриоти и почитателите на красивата музика.

Руслан Мъйнов, квартет „Юдит“, талантливата млада певица Надежда Димитрова и актьорът Янко Лозанов са сред изпълнителите, които ще излязат на сцената на театър „Сълза и смях“, в навечерието на националния празник 3 март.

В „Нашето време“ Руслан Мъйнов отново ще демонстрира феноменалния си глас, изпълнявайки „Кой уши байряка“ и „Заблеяло ми агънце“.


Марио Георгиев

Датата на спектакъла е избрана не случайно: „Искам националното самосъзнание да бъде реално и самочувствието ни като народ да съществува“, споделя организаторът Марио Георгиев и добавя, че зрителите няма да бъдат разочаровани, ако поне за вечер избягат от битието и се потопят в музикалния исторически разказ.

Янко Лозанов

Янко Лозанов, чиито рецитации на „Опълченците на Шипка“, „Българският език“, „Паисий“, „Обичам те, българска реч“ и „Моите песни“ са включени в Златния фонд на БНР, със сигурност ще повдигне националния дух, изпълнявайки отново стиховете на Вазов.

Квартет Юдит

Очаквани са и певиците Юлия Гатдерова от ансамбъл „Пирин“, Таня Митева („Нашенци), Дарина Златкова и Ивелина Димова от ансамбъл „Филип Кутев“, събрани в уникалния квартет Юдит.

Надежда Димитрова

Още една млада изпълнителка, позната от риалити формата „Гласът на България“, ще се изяви на сцената на „Сълза и смях“ на 3-ти март. Притежател на редица международни и нашенски награди Надежда Димитрова е сред най-добрите възпитанички на музикалния педагог Стефка Денева и любимка на младата публика.

Концерт-спектакълът „Нашето време“ се случва благодарение на музикалната магия на: Момчил Атанасов – пиано, Теодор Грозданов – китара, Стоимен Пеев – цигулка, Димитър Сираков – бас, Юлий Диамандиев – барабани и Кристина Кирова – вокал.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.