"Руският цирк върху лед" представя в България новия си спектакъл за деца и възрастни "Зимна приказка". Грандиозното събитие ще озари нощта на 7 декември в Арена Армеец с блясък, спираща дъха циркова артистичност и най-високо техническо съвършенство на кънки.

Публиката ще се пренесе във вълшебен свят с героите от най-любимите на малки и големи истории на всички времена: „Спящата красавица“, „Лешникотрошачката“, „Пепеляшка“, „Алиса в страната на чудесата“ и „Снежната кралица“.

Всяка сцена на „Зимна приказка“ е вълнуващ миниатюрен спектакъл. И зрителите са потопени в един различен вълшебен свят на доброта и красота, в който всяка мечта се сбъдва.


Оригиналната постановка преплита авторска хореография и музика, виртуозно фигурно пързаляне и акробатика, съчетани с циркова зрелищност. На пързалката ще видим екип от млади и красиви артисти, жонгльори, клоуни и еквилибристи, облечени в над 300 великолепни костюми.

Руският цирк върху лед съществува от 50 години и е посрещан от световната публика на десетки ледени арени с гръмотевични аплодисменти. Сега за първи път ще можем да му се насладим в София, в най-голямата зала за спорт и забавления у нас.

Билетите за събитието са вече в продажба на цени от 30 до 100 лева от Eventim.bg.

“Зимна приказка“ идва в България по покана на BG Sound Stage. © Меломан.бг | Музиката на твоя живот е медиен партньор на събитието.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.