Евтини самолетни билети

Руди, Дули, Муден & Кукушев са избрали датата 12 май, за да представят официално пред публика дебютния си албум “The All Boom”. Домакин на промоцията ще бъде *Mixtape 5*, а групата RDMK обещават, че предстои едно от събитията на лято 2017 година.

Спор няма – където са Руди, Дули, Муден & Кукушев, там е купонът, затова не пропускайте да споделите тази специална музикална вечер с тях.

Музикалният проект е първи за момчешката банда и ще бъде разпространен по няколко вериги бензиностанции. Така всяка приятелска компания ще може да се сдобиете с летния албум на момчетата на път за морето. Руди, Дули, Муден & Кукушев обещават на всички меломани лятно настроение и хубава музика от тях.


Групата описва албума си като „най-доброто нещо за слушане към морето“. Летният им проект включва 15 от най-известните песни на групата, като „Бича си айляк“. Изненадата в албума са много нови песни в стила на RDMK, както и няколко тотално различни.

Официални гост-артисти, които ще се включат на сцената, заедно с Руди, Дули, Муден & Кукушев са Dj Groovy, рапърите Alexmall & Gem, групата Ogi 23, рокаджията Nikeca от групата asual Threesome, рапърите T. H. A., Kaskata & Al 100, групата Casual Threesome и други изненади за вечера.

Гости на промоцията RDMK „The All Boom“ ще бъдат официални представители на музикалния бизнес, бийтмейкъри от цялата страна, спонсори и още много приятели и колеги на групата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.