Rag’n’Bone Man отменя турнето си в Балканския регион. Новината беше съобщена днес на официалния сайт на София Мюзик Ентърпрайсис.

За съжаление, мениджмънтът на Rag’n’Bone Man ни уведоми, че поради непредвидени обстоятелства, се отменя неговото турне в Балканския регион, включващо градовете София, Скопие, Белград, Солун и Истанбул. Очакваме информация за нови възможни дати, гласи публикацията.

Всички, закупили билети за концерта в София, могат да получат своите пари обратно, в срок от 15 януари (понеделник) до 9 юли (понеделник). Билетите могат да бъдат върнати на мястото, от което са закупени- в съответния офис на Eventim или TicketPro. Закупилите билети онлайн, могат да получат възстановяване на сумата по следния начин:


  • С кредитна карта – трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим или Тикетпро, или да ги върнете лично, и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.
  • С наложен платеж или по банков път – изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ (ул. „6-ти септември“ 58) или Тикетпро (ул.“Шандор Петьофи“ 28), където ще ви бъде възстановена сумата в брой.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.