“На-на” е едно от новите общи парчета на Quarto Quartet и група Акага от проекта им Libido, което ще чуем за първи път тази вечер в Зала 3 на НДК в 20.00 ч. и почти е сигурно – веднага ще запеем.

Двете банди и приятели канят всички готови за лятото да го посрещнат (и предизвикат) заедно с тях – с усмивка, добро настроение, хубава музика и танци.

Както фронтменът на Акага Краси Куртев разказа пред © Меломан.бг, на сцената ще има повече от 20 души – музикантите от класическия Quarto Quartet и група Акага, мулти инструменталистът Мишо Шишков, перкусионистът Радо Казасов от Funky Miracle и още 4 млади, гласовити и красиви момичета – певици и актриси, част от тях все още студентки в НАТФИЗ.


Цялата тази музикална тумба, в която почти всички се познават още от деца, а и повечето са съученици от музикалното училище, се срещат за първи път на сцената в екстравагантния и купонджийски LIBIDO Project.

В рамките на близо два часа ще чуем 20 летни, енергични и весели парчета – комбинация от фънк, фюжън, джаз и класика. Половината от тях ще видят за първи път “бял свят”, защото са специално написани и създадени за шоуто. Ако все пак нещо ви зазвучи познато – то със сигурност ще носи почерка на срещата между толкова различни по стил музиканти.

Заглавната песен на проекта – парчето “Libido” е поверено на пловдивчанката Нели Солакова, позната на публиката от шоуто Bailando, в което си партнираше с големия Васил Петров. Специално внимание и в знак на почит към звездния Принс, който неотдавна ни напусна, в програмата влиза и “съвършенното парче”, по думите на Краси от Акага – емблематичното “Purple Rain”.

След премиерата на 17 май, шоуто Libido Project има амбицията да реализира още свои издания, а през лятото се планира заснемането на видеоклип към едно от новите парчета. Няма да е изненада и ако след този огромен труд, който стои зад Libido Project, се появи и цял нов албум, носещ същото примамливото заглавие.
Събитието на 17 май в НДК се мести в зала 3, поради технически причини, а цените на билетите са с цени от 15 и 20 лв. – в системата на Ticketportal.bg и Билетен център в НДК.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.