"Обичам 90-те" завладява отново софийския "Зимнен дворец". Петото юбилейно издание на мащабното музикално събитие ще се проведе на 11 юни.

Деветдесетарският дух ще се завърне с La Bouche, Fun Factory, Culture Beat feat.Tania Evans в тандем с рапъра Krayzee, придобил популярност от участията си в някои от най-големите хитове на C.C. Catch. В София идват и едни от най-обичаните евро рап изпълнители от българските фенове – C-Block.

В мрежата на Eventim от Coco Agency пуснаха в продажба и билети за 700 седящи места, като стойността на един билет за седящо място е 50 лв., а стойността на групов билет, отговарящ на три седящи места, е 135 лв.


Останалите цени на билетите са: единичен редовен билет с правостоящо място – 40 лв., групов редовен билет за трима 105 лв.; единичен VIP билет за 70 лв. и групов VIP билет за трима – 180 лв.

Организаторите са подготвили много изненади за предстоящото юбилейно издание и игри от сцената, които ще са гарнирани с любими хитове като „I Wanna Be With U“, „Sweet Dreams“, „Mr. Vain“, „Time Is Tickin’ Away“ и още много други. На сцената на „Обичам 90-те“ Радио Energy ще отбележи и своята 10-годишнина.

„Обичам 90-те“ се осъществява с медийната подкрепа на Meloman.bg.

Снимка: © Yanne Golev
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.