Огромен е интересът към предстоящия юбилеен концерт на една от най-великите родни групи ФСБ, който ще се проведе на 7 октомври в Арена Армеец. Поради тази причина, от днес в продажба пуснаха допълнително количество билети за впечатляващото шоу.

Пропуските са на цена от 30 лв. и са за секторите на трето ниво, като могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на тикет компанията.

Особено щастливи от новината са всички фенове на ФСБ, които искат да споделят с тях една незабравима вечер с незабравимите хитове на групата – “След десет години”, “Високо”, “Няма как”, “Не така”, “Обичам те до тук”.


Музикантите вече започнаха усилено да репетират за грандиозния концерт, в който ще се включат и наследниците им. Култовата формация е подготвила още една вълнуваща изненада – за юбилея им специално от Германия пристига един от основателите на ФСБ Александър Бахаров.

Шоуто е на 7 октомври (събота) от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.