След големия успех на първата част на „Tributre to Legends Vol.1“, „Symphonics Entertainment“ са готови да подложат меломаните на „Tribute to Legends Vol.2 Male version“.

Вечерта на 13-ти октомври ще бъде посветена на едни от най-големите имена на световната Soul, RnB, Jazz & Blues сцена. В клуб Mixtape 5 ще чуем любими песни на великите Prince, D’Angelo, Stevie Wonder и много други.

В ролята на основен изпълнител ще влезе Cesár Ca – вокален виртуоз, доказал музикалните си качества с най-високо признание по целия свят. Той изгражда кариерата си като вокалист на Sofa Surfers, Kruder & Dorfmeister и като беквокал на британската банда Simply Red. Преди няколко месеца излезе на сцената на Евровизия като беквокал на Поли Генова в песента „If Love Was A Crime”.


Специален гост-изпълнител на събитието ще бъде българският рапър Bobo, който освен с поучителни рими, ще изненада публиката и с гласовите си възможности.

Зад гърба на двамата изпълнители ще застане екип от неоспорими професионалисти – музикалният директор на събитието Милен Кукушаров, както и момчетата от любимата група Southwick: Евден Димитров – бас китара, Николай Данев – барабани и Волен Милчев – бек вокал.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *