Артистичната Прея излиза на сцената на Sofia Live Club на 23 февруари (петък) за своя дългоочакван концерт с лайф група. Изпълнителката на Монте Мюзик ще представи за първи път в подобен формат най-новата си песен „Убиец на време”, която стана популярна в радио и ТВ ефира веднага, след като излезе в официалния канал на лейбъла.

Прея умее да печели симпатията на феновете по време на своите лайф изпълнения. С впечатляваща визия и забележително сценично присъствие, певицата ще поднесе свежа доза от най-хитовите си песни, сред които „Всички наши места“, „Нюанси“, „Малките неща“ и други.

Заедно с Прея на сцената в клуба ще бъдат музикантите Евден Димитров – бас, Божидар Василев – TromBobby – тромбон, Богомил Енчев – барабани и Волен Милчев – вокали, които ще представят една специална музикална комбинация с много синтове, фънки звучене и свежи импровизации.


Билети за концерта могат да бъдат намерени на предварителна продажба в мрежата на Eventim на цена от 10 лв. На място в деня на събитието билетите ще са на цена от 15 лв.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.