Българската звезда на тазгодишната Евровизия Поли Генова и родната фюжън формация Del Padre ще представят новото си парче „Ей така” и видеото към него. Промоцията ще е на 15.09 от 20:30 ч. в Sofia Live Club. Песента е част от предстоящия албум на бандата, който феновете им очакват с нетърпение.

Новата песен се откроява с поетичен текст, безупречен клубен саунд и завладяващите гласове на Христо Коликов – Padre и Поли Генова. Парчето е нетипично за повечето парчета на бандата, което всъщност е било идея на музикалният им продуцент – Свилен Ангелов.

Разнообразието, надграждането в стила и изключително високото ниво на музициране е основната идея на този проект.
Прецизно избрания международен екип, по производството на видеото към песента, дава най-доброто от себе си и феновете ще го видят тази вечер, 15.09 в Sofia Live Club.


В проекта участват Александър Владигеров – флюгелхорн, Живко Василев – кавал, Свилен Ангелов – клавишни и електроника и Лукас Памингер – бас.

Парчето е записано в White Room Studio в Залцбург, мастрирано от Брайан Люси в “Magic Garden Mastering” – Лос Анджелис, а видеото е заснето в най-известният джаз клуб Jazzit в Залцбург от KBFilm ( Австрия). Входът е свободен.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.