Истерия за билети за Коледния концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в Народния театър принуди организаторите да добавят втори извънреден концерт в по-ранен час на същата дата. Така хитовият проект „По-полека symphony“ ще прозвучи от 17 часа и 19 часа в последния работен ден преди коледните празници – 21 декември.

Концертът събира на една сцена Стефан Вълдобрев, талантливите музиканти от Обичайните заподозрени“ – Стоян Янкулов – Стунджи, Веселин Веселинов – Еко, Иван Лечев, Мирослав Иванов и симфоничния оркестър на Опера Пловдив.

Обичайните заподозрени

Любимите хитове „По-полека“, „Холивуд“, „Рай“ и „Обичам те, мила“ в нов аранжимент с голям оркестър ще заредят с празнично настроение публиката в Народния театър – последната спирка на зимното турне на Вълдобрев в страната.

Билетите за 19 часа са разпродадени месец преди датата на концерта, а на касите на Eventim и онлайн на eventim.bg вече са в продажба билетите за извънредния концерт от 17 часа. Стефан Вълдобрев и музикантите от Обичайните заподозрени вече репетират усилено за четиричасовия музикален маратон, който ще изнесат на 21 декември за хилядите софийски фенове.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *